Курс

Родителство

(0 Гласували)
Добри обноски у дома и на гости
00:28:21
28,00 лв.

Описание на съдържанието

Курсът “Добри обноски у дома и на гости” ще помогне на вашето дете да научи правилата за добро поведение, когато отива на гости на любим приятел. За да бъде изкарването приятно, има няколко стъпки, които е важно да не пропускаме. Често обаче, улисани в игри, децата ги забравят.

Още от приемането на поканата за гости и посрещането в дома на приятеля му, през игрите, които играе, детето е добре да знае кое поведение е приемливо и кое не. А какво правим, ако гостуването е с преспиване? Всички възможни ситуации са разгледани в този курс, така че да подготвите детето си перфектно.

Да владеем добрите обноски в общуването още от малки означава да изградим умения за успешна комуникация за в бъдеще. Ето защо, ако искаме да помогнем на детето ни да има щастливи приятелства, този курс ще се окаже безценен за тях!

 

7 Курса

От същия автор

За автора

Невена Басарова

Невена Басарова- Дичева е основател и управител на Първа Детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и правилата за поведение. Автор е на книгата „Детска академия за добри обноски“, издадена от „Софтпрес“ и превърнала се за по-малко от месец в най-продаваното заглавие в собствените онлайн канали на издателството за 2019 година. През 2020 г., само десет месеца след излизането си на пазара, книгата влезе в класацията за най-продавани книги на десетилетието на верига книжарници “Хеликон”.

През 2020 излезе и втората книга на Невена Басарова - Дичева – практичното помагало “Упражения по етикет”.

Невена създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Тя основава академията след дълги години професионална подготовка в областта.

Участвала е в обучения за личностно развитие и себепознание, курсове и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст. Сертифициран треньор е по Емоционална интелигентност и е специализирала „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“.

Невена Басарова е сертифициран консултант по социален етикет от престижната школа Minding Manners International в Лондон. Тя е сертифициран експерт по бизнес етикет от М. Паркър - лицензиран обучител на Washington School of Protocol във Вашингтон, САЩ.

Носител е на годишна награда на сп. Business Lady в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта успешното личностно развитие и лидерство. 

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!