Курс

Родителство

(0 Гласували)
Добрите обноски извън дома
00:11:34
15,00 лв.

Описание на съдържанието

Курсът “Добрите обноски извън дома” ще запознае детето ви със златните правила на поведение, когато сме навън. Добрите обноски са важни във всяка обстановка и ни гарантират успешно общуване и приятно изкарване, където и да се намираме.
Всички обичаме да посещаваме мола. Знаем ли обаче как да се държим като джентълмен или дама още на входа? Как да се редим на опашка пред касата в магазина и къде да застанем на ескалаторите? А в асансьора?
Курсът е чудесна възможност да прекарате време с вашето дете и да му помогнете да усвои принципите за добро поведение, така че следващото ви излизане заедно да бъде приятно и за двама ви. Още по-важно - децата ще разберат защо добрите обноски са важни, а не просто задължителни или пък скучни.

7 Курса

От същия автор

За автора

Невена Басарова

Невена Басарова- Дичева е основател и управител на Първа Детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и правилата за поведение. Автор е на книгата „Детска академия за добри обноски“, издадена от „Софтпрес“ и превърнала се за по-малко от месец в най-продаваното заглавие в собствените онлайн канали на издателството за 2019 година. През 2020 г., само десет месеца след излизането си на пазара, книгата влезе в класацията за най-продавани книги на десетилетието на верига книжарници “Хеликон”.

През 2020 излезе и втората книга на Невена Басарова - Дичева – практичното помагало “Упражения по етикет”.

Невена създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Тя основава академията след дълги години професионална подготовка в областта.

Участвала е в обучения за личностно развитие и себепознание, курсове и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст. Сертифициран треньор е по Емоционална интелигентност и е специализирала „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“.

Невена Басарова е сертифициран консултант по социален етикет от престижната школа Minding Manners International в Лондон. Тя е сертифициран експерт по бизнес етикет от М. Паркър - лицензиран обучител на Washington School of Protocol във Вашингтон, САЩ.

Носител е на годишна награда на сп. Business Lady в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта успешното личностно развитие и лидерство. 

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!