Курс

Видео

Маркетинг

(0 Гласували)
Видео маркетинг: Практичен курс - Видео и фотография
04:07:25
197,00 лв.

Описание на съдържанието

Този курс ще ви помогне да подобрите значително онлайн присъствието си чрез видеа. Ще ви даде голямата картина, но и ще ви запознае с всеки един детайл, който ви е нужен, за да започнете още сега. Ще се запознаете със спецификите на онлайн видеото.

Ще разберете повече за процеса, нужен за подготовка на видео продукцията и ще научите много техники за това как да снимате и да редактирате видеата си.След като сте готови със стратегията и първите си видеа, ще научите и как да оптимизирате видео съдържанието за търсачките, така че да бъдете откривани по-лесно и да бъдете на по-добри позиции в търсенето.

Какво ще научите?
- Ще се запознаете с основите на видео маркетинга и ще откриете лесни начини как да го включите в комуникациите си.
- Ще разберете кои са измерителите за успешен видео маркетинг и ще откриете какво точно да подобрите, за да постигнете желаните резултати.
- Ще откриете как можете да се подготвите да заснемате свои видеа.
- Ще научите за какви детайли да внимавате, за да изглежда видеото ви професионално: светлина, композиция, аудио, съдържание.
- Ще разберете как видео маркетингът ще изпълни целите на бизнеса ви: повече доверие, повече клиенти, повече продажби.

За обучителите:

Веселин Тонов
Веселин Тонов е продуцира повече 1200 видеа с обща гледаемост над 3 милиона гледания в социалните мрежи. За последните 12 години работи както по български, така и по международни продукции за САЩ, Обединеното Кралство, Австрия, Чехия и Австралия.
От 2017г. води обучения, лекции и консултации както за български, така и за международни компании. През 2018г. основава Видео Фабрика, а през 2020г. - Епик Медия Груп.
 
Любомира Любенова

От 2001 г. видеото е постоянна част от ежедневието на Любомира. Започва като журналист, преминава през ролята на главен редактор в телевизионен екип и така стига до продуцент. Завършила е телевизионна журналистика в СУ и “Управление на масовите комуникации” в НБУ. 

През 2009 г. основава агенция за видео маркетинг Media Start. Видео маркетингът е нейната професионална страст. В последните 7 години Любомира е активен консултант, обучител, лектор и треньор по видео маркетинг. Провежда и индивидуални, и групови обучения  – както за малки и средни бизнеси, така и за корпорации. До момента е помогнала на десетки бизнеси да включат видео маркетинг в комуникациите си. 

За автора

Веселин Тонов

Казвам се Веселин Тонов и съм основател на Видео Фабрика и Епик Медия Груп. Създавам и продуцирам видеа от 2009г. насам. Работил съм по продукции за България, САЩ, Обединеното Кралство, Германия, Австрия, Чехия и Австралия. 

Преди няколко години осъзнах следния проблем - В България не много малки и средни бизнеси могат да си позволят видео продукциите, които да представят бизнеса им по начина, по който заслужава. Затова реших да адаптираме всичките си видео услуги към малките и средни бизнеси и да им помогнем да създават красиви и автентични видеа без да фалират в процеса.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!