Курс

Родителство

(1 Гласували)
Тийнейджърските бунтове
01:08:19
Безплатен

Описание на съдържанието

Теодора Пампулова разказва за тийн бунтовете:

- В какво се изразява кризата на идентичността?

- Защо тийнейджърът се бунтува и до кога продължава здравословния бунт?

- Позитивно възпитание и родителски хитрини за бунтуващи се тийнове

Видеото е част от поредицата Тийнейджърство на Академия за родители.

За автора

Академия за родители

Ние от “Академия за родители”сме убедени, че всяко дете заслужава да расте в добро здраве, любов и игри. Но как да отгледаме добри деца, ако никой не ни учи как да бъдем добри родители?

Каузата на Академия за родители е да предостави на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Да им даде увереност, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота им.

„Академия за родители” е инициатива с идеална цел. Организира се от Фондация III – неправителствена организация в обществена полза.

Хиляди семейства посещават нашите събития, а стотици хиляди гледат лекциите ни онлайн и стават част от нашето общество от заинтересовани родители, които непрестанно търсят начини да отгледат деца в добро здраве, възпитание и ценности.

"Академия за родители" си е поставила за цел да свързва експерти и родители, за да могат младите майки и бащи да получават полезна информация за отглеждане, възпитание и обучение на децата.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!