Курс

Бизнес

Вдъхновение

(1 Гласували)
Лицата на Бизнеса - Ивайло Кунев
00:09:05
Безплатен

Описание на съдържанието

Ивайло Кунев има главозамайващ опит в управлението, търговията и обученията и е  един от най-добрите разказвачи на истории в България. Той изминава пътя от консултант-продавач до търговски директор на няколко водещи, български компании,  след което прави рязък кариерен завой и използва натрупаните опит и знания като бизнес и НЛП консултант и обучител.

 

Ще гостуват както топ-мениджъри на топ-фирми, така и предприемачи и иноватори, хора с интересно мислене и идеи. Основната ни цел е да представим тези личности в по-лична светлина, да избегнем клишираните въпроси и клишираните отговори, с които често се сблъскваме в интервютата в медиите отразяващи бизнеса. Смятаме, че и чисто визуално имаме какво да предложим, вероятността да НЕ видите във видео тези хора толкова добре изглеждащи е много голяма.

Лидерът, мениджърът, иноваторът са хората, които носят отговорът на въпросъта “Защо?”. Защо правят това, което правят? Какъв е емоционалният им подтик? Това определя ли чисто човешката им мисия? Как личността им се е свързала органично с това, което правят и всичко това какъв смисъл носи на тях самите и на света? Как бизнесите им променят човечките животи и какво те дават на Човека, днес? Това са все въпроси от палитрата на рубриката ни.

 

1 Курс

От същия автор

За автора

Plamen Nikolov

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!