Курс

Вдъхновение

Бизнес

(0 Гласували)
Лицата на Бизнеса -Ивелина Железчева , Милица Зикатанова, Елена Дречева.
00:39:10
Безплатен

Описание на съдържанието

Каква е концепцията за AGILE трансформацията на една компания? Как екипите стават по-ефективни, а служителите и клиентите по-удовлетворени? - Ивелина Железчева 

"В едни успешни преговори и двете страни са малко недоволни" - споделя Милица Зикатанова. Вижте една история за семейни ценности, вино и мечти.

Елена Дречева за Информацията, Данните и новите валути.

 

Ще гостуват както топ-мениджъри на топ-фирми, така и предприемачи и иноватори, хора с интересно мислене и идеи. Основната ни цел е да представим тези личности в по-лична светлина, да избегнем клишираните въпроси и клишираните отговори, с които често се сблъскваме в интервютата в медиите отразяващи бизнеса. Смятаме, че и чисто визуално имаме какво да предложим, вероятността да НЕ видите във видео тези хора толкова добре изглеждащи е много голяма.

Лидерът, мениджърът, иноваторът са хората, които носят отговорът на въпросъта “Защо?”. Защо правят това, което правят? Какъв е емоционалният им подтик? Това определя ли чисто човешката им мисия? Как личността им се е свързала органично с това, което правят и всичко това какъв смисъл носи на тях самите и на света? Как бизнесите им променят човечките животи и какво те дават на Човека, днес? Това са все въпроси от палитрата на рубриката ни.

 

1 Курс

От същия автор

За автора

Plamen Nikolov

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!