Курс

(0 Гласували)
Езикът на тялото
00:44:52
95,00 лв.

Описание на съдържанието

ЕМОЦИИТЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СА ПО-СИЛНИ ОТ ВСЯКА ЛОГИКА!

Езикът на тялото издава истинските чувства...
Какво послание изпращаш с позата на тялото си? А какво “казваш” с микроизраженията си? Позната ли ти е репликата: "не е въпросът в това, какво каза, а как го каза"!? Познавате ли, когато ви лъжат? Родители, вие как разбирате своите деца, когато неосъзнават емоциите си, не могат да ги назоват или премълчават нещо?

Чрез това обучение ще разберете как да извлечете максимума от езика на тялото си и как да "четете" позициите, жестовете и микроизраженията на друго лице! Невероятно умение, което всеки иска да има!

Обучението е подходящо за абсолютно всеки!

  • за родители – да разбират “скритите” или неосъзнати емоции на децата си
  • в личните взаимотношения - значително се подобрява комуникацията
  • в професионален аспект - да разчиташ езикът на тялото е ключово умение в бизнеса


Обучението предоставя възможност да се придобият знания за разчитане на невербалната комуникация и да се затвърдят ценни умения за по-добри взаимотношения между служителите и успешна комуникация с клиентите, което ще спомогне при справянето с предизвикателствата на бизнес-средата.

Да владееш езикът на тялото е гаранция за по-добра комуникация в личните взаимотношения, мениджърски умения, водене на оперативки, продажби, презентационни умения, постигане на съгласие и договорни отношения.
 

Невероятно умение, което всеки иска да има!

За автора

Десислава Дамянова

Лицензиран представител на Paul Ekman International, сертифицирана да провежда обучения и да предава знанията на д-р Пол Екман в България и чужбина.

Сертифициран треньор от най-добрите школи в света по емоционална интелигентност, език на тялото, микроизражения, емоционални и социални умения.

Сертифициран експерт в "Емоционални умения и компетенции", което включва умения да чете микроизражения, език на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционална времева линия, емоционален профил, пристрастия, скриптове. Как те се отнасят до емоционалните състояния и чувства и как могат да бъдат управлявани в подкрепа на положителен резултат. Съвкупността от тези умения е най-дълбоката материя за емоционална интелигентност. Сертификация в Paul Ekman International - Манчестър, Англия.

Сертифициран експерт в "Оценка на истината и доверието". Експерт в анализирането на психологическите процеси, които се случват, когато хората лъжат. Разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Умение да оценява доверието на другите, чрез техните вербални и невербални поведения. Разкриване на лъжи и измами. Сертификация в Paul Ekman International - Манчестър, Англия.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!