Онлайн курсове и Видео уроци от Топ Гуру

Блог

Предимствата да изкарате онлайн обучение по лидерство

Онлайн обучението по лидерство категорично е най-добрият и модерен начин за придобиване на желаните умения и знания. Ще имате свободата да разполагате с времето си, без фиксираните “кога и къде”. Удобтвото да планирате времето си е голям плюс, особено в днешния забързан свят.
Публикуван 21.07.2021

Лидерство

Бизнес

3 съвета при избор на подходящо онлайн обучение по фотография

Важно е да можете да се връщате към всички лекции, когато се впуснете в приключението онлайн обучение по фотография, защото се случва човек да се разсея или пропусне нещо важно. Имено поради тази причина ако изберете Топ Гуру за вашите първи стъпки във фотографията ще получите достъп до цялото видео съдържание за 12 месеца след края на обучението
Публикуван 21.07.2021

Фотография

Видео

3 причини да изберете онлайн обучение по фотография от Топ Гуру

Топ Гуру е иновативна онлайн платформа, която има за цел да предостави на своите потребители широк спектър от обучения и по този начин да ги направи конкурентоспособни в областта, в която се обучават. Нашата цел е да следим тенденциите и да доставяме релевантни обучения.
Публикуван 21.07.2021

Фотография

Видео

3 причини да изберем онлайн обучение по презентиране от Топ Гуру

Едно от най-важните неща в едно обучение е лекторът да има харизма и да предоставя информацията по разбираем и увлекателен начин, както и да има нужния опит. Не се притеснявайте за това, защото нашите лектори в онлайн обучение по презентиране в Топ Гуру са с богат опит и умеят да говорят увлекателно. Можете да разгледате техните видео визитки в нашия ...
Публикуван 21.07.2021

Предприемачество

Бизнес

Онлайн обучение по презентационни умения - струва ли си?

Едно е основното правило - да не изпададе в паника и да не се шашката излишно. Знаем, че е трудно, но се овладява. Имено поради тази причина си струва да вложите ресурси, средства и време в онлайн обучение по презентационни умения, защото ще се научите как да котролирате емоциите си и треперещия си глас.
Публикуван 21.07.2021

Презентиране

Ефективност

Защо да изберем онлайн обучение soft skills от Топ Гуру?

Ние сме иновативна онлайн проформа за споделени знания. Нашата цел е да предоставяме качествени знания на своите курсисти, така, че те да получат знания, които да използват в реалния живот - работа или личен такъв.
Публикуван 19.07.2021

Вдъхновение

Личностно развитие