Онлайн курсове и Видео уроци от Топ Гуру

Блог

Защо да изберете онлайн обучение по фотография от Топ Гуру?

Всеки фотограф или човек, който има има поне малка представа от фотография, е наясно, че обработката на заснените кадри е съществена част от целия процес. В онлайн обучението по фотография, предоставено от нас има включени специални часове именно за това - как да обработвате снимки с една от най-известните програми Adobe Lightroom.
Публикуван 09.08.2021

Фотография

Видео

Развийте лидерските си умения с онлайн обучение по лидерство

Ако все още не сте сигурни да се решите да направите стъпка напред към своето повишение, то ние със сигурност можем да кажем, че това това си струва. Онлайн обучението по лидерство категорично е най-удобния, най-бързият и най-модерният начин да получите нови знания и да развиете своите лидерски умения, за да бъдете конкурентоспособен и желан кандидат във всяка една организация.
Публикуван 09.08.2021

Ефективност

Лидерство

Предимства на онлайн обучението по лидерство от Топ Гуру

Другото, което много ни разграничава от останалите онлайн обучения на пазара е, че ние сме иновативна онлайн платформа, която предлага споделени знания на всеки, който има желание и мотивация да учи нови неща.
Публикуван 09.08.2021

Бизнес

Лидерство

Онлайн обучение по лидерство „От мениджър към лидер“

Разликата е там, че лидерът не просто изпълнява ръководни функции. Той е лепилото, от което всяка организация има нужда. Имено поради тази причина и нашето обучение носи това име. Лекторът в него - Михаела Георгиева има над 13 години опит в управлението на проекти и екипи и собственик на бизнес.
Публикуван 09.08.2021

Лидерство

Маркетинг

Онлайн обучение по фотография - нужно ли ми е?

Дали то ви е нужно на всяка цена, не. Но ще ви даде правилните насоки и ще постави здарви и стабилно основи, върху които да стъпвате, ако сте решили да се занимавате един ден професионално с фотография.
Публикуван 04.08.2021

Фотография

Видео

Онлайн обучение по лидерство – част от пътя към успешната кариера

В динамиката на днешното време всеки трябва да съумее да се приспособява към заобикалящите и случващи се всекидневно промени. Ако до преди няколко години онлайн образуванието беше само за най-заетите, то сега това е тенденция и масово хората го предпочитат като начин за получаване на нови знания. Същото се отнася и за онлайн обучението по лидерство.
Публикуван 04.08.2021

Кариера

Предприемачество