Курс

Фотография

(0 Гласували)
Основи на фотографията - Видео и Фотография
01:38:07
90,00 лв.

Описание на съдържанието

Привет, аз съм Жоро!

Преди повече от 10 години за първи път хванах фотоапарат в ръката си и се опитвах да разбера коя настройка за какво служи и как да правя по-хубави снимки. Тогава ми беше изключително трудно да намеря информацията, която ми трябваше. Да си призная – дори не знаех какво точно да търся. Питах приятели, търсех в интернет, но всичко ми изглеждаше твърде сложно и неясно. И нямаше почти нищо на български език.

Ако и ти си започнал съвсем скоро да снимаш или планираш да си купиш първия фотоапарат – този онлайн курс е точно за теб. Темата е “Основи на фотографията” и ще ти даде точно това – една стабилна основа от знания, обяснени на лесен и разбираем език, с много практически съвети и без излишна теория. След като изгледаш този курс и практикуваш наученото, ще знаеш как да се потопиш изцяло в най-прекрасното хоби на света – фотографията. Не ти обещавам, че ще станеш следващия Ансел Адамс, а че ще научиш основните неща за фотографията и твоя фотоапарат.

 

Готов ли си да започваме?

 

За кого е предназначен онлайн курсът?

За всеки, който иска да научи основите на фотографията като хоби и изкуство, без ограничение във възраст, местоположение или притежавана техника.

Какво представлява онлайн курсът?

“Основи на фотографията” е онлайн курс, състоящ се от 15 + 1 видеа с обща продължителност 100 минути, всяко от което носи нова информация и надгражда вече научените знания. Видеата са кратки и синтезирани, като след всяко има и домашна работа.

Къде се провежда курсът?

Всичко се случва онлайн – видеата са събрани и подредени на отделна страница. Можеш да гледаш видеата навсякъде, където имаш достъп до интернет – вкъщи, в офиса, на почивка, дори от телефона. По този начин няма нужда да променяш плановете си за седмицата или да пътуваш до учебна зала – можеш да учиш и практикуваш наученото по всяко удобно за теб време. 

Какви теми са включени?

В тези 15 + 1 видеа ще си говорим за това как работи твоя фотоапарат, какви обективи можеш да му сложиш, какво са бленда, скорост на затвора, ISO, как да фокусираш и експонираш, как да снимаш със светкавица, ще разбереш правилата за композиция и видовете светлина, ще разбереш какво са RAW и Jpeg, ще обработваме снимки и много други полезни за теб неща. Всичко това на разбираем език и с много практически препратки.


Достъп до видео съдържанието - 12 месеца. 

 

2 Курса

От същия автор

За автора

Георги Казаков

Привет! Аз съм Георги и от 2015 г. (че и преди това) се занимавам със сватбена, портретна и корпоративна фотография. Всичко започна като хоби, а сега е основното ми занимание. Също така разказвам истории за двойки и бизнеси чрез видео съдържание и кадри от въздуха.


Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!