Михаела Георгиева

Здравейте!

Аз съм Михаела Георгиева. Собственик съм на бизнес и жена с повече от 13 години управленски и консултантски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива за повишаване на ангажираността на хората.

 

Участвала съм в създаването и управлението на няколко изключително успешни екипа. Посветила съм много време на откриване на тайната за това да имаме работа, която ни носи удовлетворение и в която сме наистина добри.

 

Методите и техниките, които използвам, обединяват най-доброто от няколко сфери. Лидерство, наука за поведението, разказване на истории, работа с емоции и мисловни модели, консултиране и невро науки. 

 

През 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек в Лондон, за да мога още по-добре да разбера какво прави най-успешните лидери в света такива и да вникна в още по-голяма дълбочина в тайните на човешкия ум. Водеща съм на редица обучения и гост лектор на събития за кариерно развитие, взаимоотношения, креативност. Вдъхновител и ментор на таланти.

 

В обученията, които създавам, ще ви дам най-доброто, което съм събрала - знанието и опита си - за да ги приложите във вашата кариера и живот и да ги подобрите.

1 Курс

Всички курсове