Курс

Бизнес

Лидерство

(0 Гласували)
От мениджър към лидер
00:35:46
70,00 лв.

Описание на съдържанието

Лидерството е умение, което може да ви отведе не само до следващото ниво в кариерата ви, но и да ви отвори врати към много нови професионални възможности за развитие. 

 

Ако обмисляте да преминете към ръководна позиция, или искате да вдигнете професионалното си ниво и да работите по-лесно с хора. А може би планирате да стартирате собствен бизнес, тогава това обучение е за вас. Научете тайните на успешните лидери с мен - Михаела Георгиева. 

 

Ще ви дам техники и инструменти, с които да бъдете по-автентични, да печелите доверие, да владеете емоциите си, да мислите стратегически и иновативно, да вземате по-добри решения. Ще ви въведа и в моя опит и истински истории от работата ми като ръководител и треньор на лидери. Плюс - ще ви дам насоки как да работите върху влиянието си и своята експертиза.

 

Какво ще научите:

  • Каква е разликата между мениджър и лидер.

  • Какво е автентичност и как да изграждате доверие сред екипа си или вашите клиенти.

  • Каква е ролята на емоционалната интелигентност при ръководенето на хора.

  • Кои са уменията на харизматичните лидери.

  • Кои са елементите, които съчетават в себе си добрите лидери. 

  • Как да мислите стратегически и да давате поле на иновативните си идеи.

  • Ще видите нови начини за вземане на решения.

  • Ще знаете и как да подобрите взаимоотношенията си, да развивате таланти и да създавате нови лидери.

Ще получите от мен и специално ръководство за вашата LinkedIn стратегия.

Достъп до видео съдържанието - 6 месеца. 

Да започваме! 

 

За автора

Михаела Георгиева

Здравейте!

Аз съм Михаела Георгиева. Собственик съм на бизнес и жена с повече от 13 години управленски и консултантски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива за повишаване на ангажираността на хората.

 

Участвала съм в създаването и управлението на няколко изключително успешни екипа. Посветила съм много време на откриване на тайната за това да имаме работа, която ни носи удовлетворение и в която сме наистина добри.

 

Методите и техниките, които използвам, обединяват най-доброто от няколко сфери. Лидерство, наука за поведението, разказване на истории, работа с емоции и мисловни модели, консултиране и невро науки. 

 

През 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек в Лондон, за да мога още по-добре да разбера какво прави най-успешните лидери в света такива и да вникна в още по-голяма дълбочина в тайните на човешкия ум. Водеща съм на редица обучения и гост лектор на събития за кариерно развитие, взаимоотношения, креативност. Вдъхновител и ментор на таланти.

 

В обученията, които създавам, ще ви дам най-доброто, което съм събрала - знанието и опита си - за да ги приложите във вашата кариера и живот и да ги подобрите.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!