Курс

Вдъхновение

Личностно развитие

(3 Гласували)
Как да тренираме осъзнато креативно мислене?
01:17:57
70,00 лв.

Описание на съдържанието

Вярвам, че всеки от нас е творец - на работните си проекти, на отношенията си, на живота си. Стига осъзнато да го пожелаем и да работим последователно със себе си. Видео-курсът е своеобразна работилница, която да ви предразположи да търсите своите индивидуални инструменти, своята гледна точка и своята мотивация.

 

Той може да ви подкрепи в развиването на творческите умения, в експериментите със собствения ви креативен процес, в намирането на вашата хармония от практики. Заедно ще тренираме гъвкавостта на ума си - умението да раждаме идеи. Предлагам ви своето възприятие за креативния процес, какво го възпрепятства и какво го стимулира. Кои са емоциите, които пречат и вдъхновяват нашето креативно мислене? Ще ви представя редица инструменти, с които да конструирате своя личен тренировъчен план.

Достъп до видео съдържанието - 12 месеца

За автора

Надежда Добрева

Вярвам, че когато разширяваме кръгозора си, ние имаме по-голяма свобода на избор.


През последните 6 години работя като бизнес треньор и треньор по емоционална интелигентност.


След дългогодишен опит във всички роли на рекламния процес като лидер на екип, основен преговарящ и създадел на стратегии поех предизвикателството да споделям знанията си и да вдъхновявам хора и екипи да се развиват и да обогатяват уменията си. В работата си се стремя да бъда подкрепа и партньор в търсенето на нови възможности, в осъзнатото присъствие. 


Коментари

...
Ekaterina Arnaudova

Богато, богато, богато! Това е обучение по живеене! Вкарвам практиките във всички сфери от живота си и когато ме разклащат емоционално, защото после раждам купища решения. Това ме кара да се чувствам свободна и лека, и справяща се в всяка ситуация! Благодаря и дълбок поклон пред човека, събрал и даващ тези работещи практики на всеки, който ги вземе!

...
Ивелина Славова

Темата е изключително интересна, тъй като креаативното мислене често е смятано за умение, което просто притежаваш. А всъщност можем осъзнато да го развиваме и този курс е много добър инструмент да започнем! Видеата са структурирани по чудесен начин, така че постепенно, но сигурно да ни тласнат към практуване на креативно мислене. Като цяло Надето е най-добрият партньор, на когото можем да попаднем, в желанието си да тренираме креативно мислене.

...
Доротея Добрева

Много вдъхновяващо и мотивиращо, разкрива неподозирани, поне за мен, възможности по пътя към себеопознаването. Надежда откровено споделя своите виждания и търсения, личния си опит и изпробвани в практиката ѝ инструменти за това как да съчетаваме емоциите със знанията и опита си. Това, което открих за себе си, е, че свободата ни да се променяме е въпрос на личен избор, на желание и воля, на кураж и на постоянство. Струва си да ѝ се доверя и да следвам нейното послание „пробвала съм го, работи“.

...
Виктор

Чудна работа. Аз вече си направих фитнес с 10 идеи по един казус, който имам, и нещата потръгнаха. Благодаря за вдъхновението.

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!