Курс

Вдъхновение

Личностно развитие

(0 Гласували)
Как да тренираме осъзнато креативно мислене?
01:17:57
70,00 лв.

Описание на съдържанието

Вярвам, че всеки от нас е творец - на работните си проекти, на отношенията си, на живота си. Стига осъзнато да го пожелаем и да работим последователно със себе си. Видео-курсът е своеобразна работилница, която да ви предразположи да търсите своите индивидуални инструменти, своята гледна точка и своята мотивация.


Той може да ви подкрепи в развиването на творческите умения, в експериментите със собствения ви креативен процес, в намирането на вашата хармония от практики. Заедно ще тренираме гъвкавостта на ума си - умението да раждаме идеи. Предлагам ви своето възприятие за креативния процес, какво го възпрепятства и какво го стимулира. Кои са емоциите, които пречат и вдъхновяват нашето креативно мислене? Ще ви представя редица инструменти, с които да конструирате своя личен тренировъчен план.

Достъп до видео съдържанието - 12 месеца

За автора

Надежда Добрева

Вярвам, че когато разширяваме кръгозора си, ние имаме по-голяма свобода на избор.


През последните 6 години работя като бизнес треньор и треньор по емоционална интелигентност.


След дългогодишен опит във всички роли на рекламния процес като лидер на екип, основен преговарящ и създадел на стратегии поех предизвикателството да споделям знанията си и да вдъхновявам хора и екипи да се развиват и да обогатяват уменията си. В работата си се стремя да бъда подкрепа и партньор в търсенето на нови възможности, в осъзнатото присъствие. 


Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!