Курс

Социални Мрежи

(5 Гласували)
Как да се позиционираме правилно в социалните мрежи?
00:35:40
Безплатен

Описание на съдържанието

В този курс ще научиш, какво е нужно за да се позиционираш правилно в социалните мрежи. Да бъдеш известен е основна мечта и цел на все повече млади хора в България и по цял свят.

И в това няма нищо лошо! Много от нас изпитват желание да се чувстват специални, ценени и влиятелни, а в интернет наблюдаваме купища хора, които съумяват да натрупат множество последователи за кратко време.

Така наречената дума „инфлуенсър“, на която някои хора гледат с насмешка, а други – с желание да я залепят до собственото си име, днес представлява професия! Да, истинска професия, от която могат да се изкарват истински пари. И дори още по-примамливо за някои тийнейджъри – професия, с която се става истински известен! Кои са обаче нещата, които трябва да знаем, преди да се стремим да станем инфлуенсъри или влогъри? Изгледайте курса, за да разберете.

5 Курса

От същия автор

За автора

TopGuru

Topguru.bg е платформа за продължаващо образование и изграждане на качествени, трайни знания.

 

Вярваме, че човек учи най-пълноценно на родния си език, от преподаватели с адекватна и задълбочена експертиза, затова създаваме среда, в която хората, които търсят знание срещат тези, които могат да им го дадат – качествено, разбираемо и достъпно.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!