Курс

Ефективност

Социални Мрежи

(0 Гласували)
Личен брандинг в социалните мрежи
01:07:42
48,00 лв.

Описание на съдържанието

Този курс ще ти покаже основите на социалните мрежи като място за развитие и успех.


В първата част на курса, основната тема е изграждане на професионален профил, от който всеки работодател би бил впечатлен в LinkedIn.


Вторият етап на курса ще ти покаже как да създадеш желания от теб личен брандинг, докато изпозлваш Instagram.


Темата за продуктивността и това как да повишим концентрацията си, докато използваме социалните мрежи, също е включена в курса. Бонус файловете към този курс ще ти помогнат в еджедневната работа с платформите и ще ти дадът допълнителна стойност към знанията ти. Закупуването ти осигурява 12-месечен достъп до курса. Ако си човек, който търси органично развитие онлайн - този курс е за теб!

За автора

Анжелика Иванова

Основата на образованието си гради в университет в Англия, Birmingham City University, със специалност реклама и маркеинг, като продължава в Cardiff Metropolitan University с насока International Business Management. С копирайтинг опит в маркетинг агенцията The Link Marketing Agency, работеща с компании като Bullring Shopping Centre, Edgbaston Stadium и Cure Leukaemia, страстта за креативна работа е движеща. Посветена на идеята за развитие на онлайн каналите на брандове, уменията й са съчетани и с продуктовата фотография, създаване на съдържание за компании и развитието на личен блог. Амбицията и желанието да помага на себе си и брандове, използвайки органично социалните мрежи, е основна нейна мисия.

Коментари

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!