Курс

E-commerce

StartUp

(5 Гласували)
Въведение в Google Ads
00:25:32
Безплатен

Описание на съдържанието

В това кратко обучение ще направим въведение в света на Google и най-успешната платформа за онлайн реклама на света - Google Ads

 

Рекламата, която излиза на първите резултати в Google се създава и управлява именно чрез Google Ads (или както беше известна до 2019 година платформата - Google Adwords) – най-популярната форма PPC (pay-per-click) реклама в България, а и по света. 

 

Особеност и голямo преимущество на този тип реклама е, че плащате само когато някой кликне на рекламата ви. Съществуват десетки рекламни формати и подформати в платформата, но най-популярният и съществен е search рекламата в Google.

 

Затова и днес в това кратко обучение, ще направим въведение в света на Google Ads. Надявам се този кратък въвеждащ курс да ви бъде полезен както за придобиване на обща представа за платформата, важни знания за начина, по който тя работи и продава, така и да ви вдъхнови да продължите с обучението си за Google Ads, така че да успеете да постигнете отлични резултати с този страхотен инструмент.  

 

1 Курс

От същия автор

За автора

Юлиян Величков

Юлиян Величков има над 7 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, рекламата и PR. През това време натрупва практика в множество проекти, които е разработвал за български и чуждестранни компании. Работил е с малки и големи онлайн магазини, компании от сферата на туризма, адвокатски услуги, фармация и други. През 2017 г. започва да развива собствен бранд за дигитален маркетинг - digitalpanda.bg

Коментари

...
Alex TJ

Кратко, но много добре направено въведение за рекламата в Гугъл. Поздравления за лектора. Очаквам с интерес следващите обучения по темата.

...
Остави коментар
Моля, влезте в профила си, за да оставите коментар!